štvrtok 5. marca 2009

Plán súťaží a akcií na rok 2009

  • Prvou akciou SZHG bude recesistická akcia „GÚĽANIE VEĽKONOČNÉHO VAJÍČKA“ do jamky na prenosných dráhach na hranie guličiek na dvore Občerstvenia u Jany z Boskovičovej ulice. Súťaž bude prebiehať na Veľkonočnú nedeľu 12.04.2009 od 10.°° hod. do15.°°hod. , kedy sa uskutoční finále troch najlepších. Súťažiť sa bude s vajíčkami na tvrdo uvarenými, ktoré môžu, ale nemusia byť ofarbené. Súťažiaci si varené vajíčka donesie alebo si ich môže zakúpiť v predajni Občerstvenie u Jany.
  • Súťaž jednotlivcov a ligová súťaž v hraní guličiek na prenosných dráhach s vytváraním rebríčka a záverečným ligovým turnajom s účasťou maximálne 24 hráčov konanom na „ hody“ vo Veľkých Levároch začiatkom septembra.Súťaž bude prebiehať od jari, cez leto až do 1.septembra 2009 , kedy sa rebríček súťažiacich uzatvorí.
  • Sekcia „PETANGU“ usporiada súťaž jednotlivcov a ligovú súťaž v hraní petangu na dvoch vytýčených dráhach s vytváraním rebríčka a záverečným ligovým turnajom s účasťou maximálne 6 hráčov, konanom 15. septembra 2009. Súťaž bude prebiehať od jari, cez leto až do 10.septembra 2009, kedy sa rebríček uzatvorí.
  • Už 4.otvorené MAJSTROVSTVÁ VEĽKÝCH LEVÁR v hraní guličiek na prenosných dráhach. Majstrovstvá sa uskutočnia dňa 9.mája 2009v kategóriách do 10.rokov (chlapci a dievčatá) a nad 10 rokov (chlapci a dievčatá, muži a ženy).
  • Dňa 1. augusta 2009 sa uskutočnia 2. otvorené MAJSTROVSTVÁ ZÁHORIA v kategóriách do 10 rokov (chlapci a dievčatá) a nad 10 rokov (chlapci a dievčatá, muži a ženy).
  • Dňa 1.septembra 2009 sa uskutoční SLOVAK OPEN MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA v hre guličiek na prenosných dráhach opäť v dvoch kategóriách, do 10 rokov a nad 10 rokov.

Pomôžte SZHG splniť tento náročný plán akcií predovšetkým svojou účasťou na jednotlivých súťažiach. Otcovia a mamy príďte so svojimi detmi, dedovia a babky príďte so svojími vnúčatmi zahrať si guličky alebo petang. Keď už nechcete hrať na súťažiach príďte si zahrať ktorýkoľvek deň od 08.°° do 18.°°hod. alebo sa príďte len tak pozerať. Ak dosiahneme dohodu s vedením obce Veľké Leváre a prenosné dráhy na hranie guličiek bude možné presťahovať na zimu do KD, uskutoční sa celá rada súťaží ale predovšetkým 1. halové MAJSTOVSTVÁ sveta, ku ktorým máme už niekoľko rokov poverenie od Českého a Nemeckého guličkového zväzu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára